Промоции

Професионални инструменти

  В сайта на фирма "Професионални инструменти - Г.Димитров" EООД се предлагат само най-качествените инструменти и машини, съобразени с най-ниските пазарни цени от водещи фирми. Професионални инструменти - Г.Димитров има магазин – офис , в който всеки клиент може да получи изчерпателна информация за продукта, който търси.При поръчка , продукта се получава в магазина или на посочен адрес от клиента. Инструмента се изпробва пред клиента с подробно обяснение от специалист за работа с него. Всеки продукт и инструмент е с минимална гаранция от 24 месеца с осигурен сервиз .

  Фирма "Професионални инструменти - Г.Димитров" EООД включва широка гама продукти от следните производители: Makita, Bosch, Sparky, STIHL, Karcher, PROXXON, Honda, Husqvarna, Shindaiwa, McCulloch, VIKING, Gardena, Stanley, AEG, Festool, Esab, DeWALT, Makita garden, GYS, Speroni, Wilo, Unior, Saer, Grindex, BCS, Balma, Bosch garden и др.

  За удобство на нашите клиенти, при поръчка на продукт от сайта ,клиента получава имел за да свери данните на поръчката. Извършва се доставка чрез куриер за страната.

  При поръчка на продукт, наличен в склада на избрания производител в БГ, се доставя в срок от 2 работни дни в магазина. При доставка от извън страната , сроковете се определят от производителя.

  На тел.: 028732114 и 0888484879 или в магазина се предоставя изчерпателна информация от наши специалисти. Ще Ви бъде предложена най-добра цена на точния инструмент за Вашите нужди .

  В магазина се предлага заточване на вериги за моторни и електрически верижни триони. Заточването се извършва на професионална машина, даваща необходимия ъгъл на резците, като по този начин веригата увеличава износоустойчивостта си.

  Продуктите може да заплатите в брой в магазина, банков трансфер и разсрочено плащане, чрез UNICREDIT, а с наложен платеж - чрез кутиер.

  За удобство на нашите клиенти в гр.София се извършва безплатна доставка за продукти над 200лв., а за страната чрез куриер.

 "Професионални инструменти - Г.Димитров" EООД
 гр.София ж.к.Слатина бл.14 ет.5
  МОЛ Георги Димитров

UniCredit